Online ételrendelés Budapest

Soup Culture étterem és levesbár Budapest

Vállalkozásunk 2013-ban indult azzal az eltökélt céllal, hogy minden igényt kielégítő minőségi szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek.

Büszkén mondhatjuk el, hogy mára sikeressé nőtte ki magát vállalkozásunk amit az is fémjelez, hogy a Magyar Konyha magazin beválasztott minket a magyarországi street food éttermek top10-es listájába.

Levesbárunk napi szinten százak igényeit elégíti ki. Vevőkörünk megelégedésére az évek folyamán vállalkozásunk kategóriájának legjobbjai közé tornázta fel magát.

Ennek köszönhetően több TV-s felkérésnek tudtunk eleget tenni, illetve számos céges és privát eseményre történt étel-szállítással büszkélkedhetünk.
Ezek közül a legjelentősebb a 2017-es Gourmet Fesztiválon való megjelenés ahol részvételünkkel egy partner cégünk felkérésének tettünk örömmel eleget.

Partnereink között – a teljesség igénye nélkül – található számos kávézó, irodaház, karitatív szervezet, színház és egyetem akiknek rendszeresen szállítjuk ételeinket és reméljük még sokáig élvezzük bizalmukat.

Irányvonalunk a mai kulináris, nemzetközi trendek követése mellett a magyar konyhaművészet hagyományainak megőrzése, illetve ezek fúziója.

Sikerünk abban rejlik, hogy minőségi ételeket készítünk kizárólag minőségi, egészséges, akár teljesen allergén mentes alapanyagok felhasználásával.

Ennek megvalósításáért szakértő csapatunk dolgozik nap mint nap, szem előtt tartva, hogy csakis életenergiával teli, pozitív szemléletű, összeszokott szakemberek csapatmunkájával lehet elnyerni a vendégek bizalmát és folyamatosan biztosítani az elvárt kulináris élményt.

Leves bárok Budapesten

Levesezők